paint problem

View previous topic View next topic Go down

paint problem

Post  mick 100 on Thu 29 Nov 2012, 8:18 pm

hi to all , has anyone had a problem with anti corrosive primer not sticking when it's dry . i can chip it off with my nail . all clean metal and degreased . craftmaster paint . scratch

mick and claire

mick 100

Number of posts : 92
Location : sussex
Registration date : 2012-10-13

View user profile

Back to top Go down

Re: paint problem

Post  Adam Brown on Thu 29 Nov 2012, 9:21 pm

Its not something I've really heard of (being Craftmaster). PM me with you phone number if you like and I'll give you a call tomorrow. I'll run it past the lab and see what we can come up with

Adam Brown

Number of posts : 61
Location : Cambridge
Registration date : 2012-02-07

View user profile

Back to top Go down

Re: paint problem

Post  lynnr on Thu 29 Nov 2012, 9:53 pm

Could be as simple as a bad batch of paint.
avatar
lynnr

Number of posts : 2823
Age : 49
Location : Highland, 4inch showman
Registration date : 2010-08-06

View user profile http://www.pbase.com/uisge

Back to top Go down

Re: paint problem

Post  Robfishman on Thu 29 Nov 2012, 10:00 pm

Either way Adam will get to the bottom of it.
avatar
Robfishman

Number of posts : 1023
Age : 42
Location : Chandlers Ford Hants 4" showmans & 4" Roller
Registration date : 2010-11-26

View user profile http://www.robertfish.net

Back to top Go down

Re paint problem

Post  mick 100 on Sun 09 Dec 2012, 8:25 pm

paint problem fixed , a big thank you to adam . our metal was clean but not rough enough , the flap wheel was leaving the surface to smooth and we were using the wrong degreaser .
many thanks adam

mick and claire Very Happy .

mick 100

Number of posts : 92
Location : sussex
Registration date : 2012-10-13

View user profile

Back to top Go down

Re: paint problem

Post  Dan on Mon 10 Dec 2012, 11:40 am

Glad your problem is solved!

mick 100 wrote:we were using the wrong degreaser .

Which degreaser were/are you know using?

avatar
Dan

Number of posts : 122
Location : East Anglia
Registration date : 2011-09-07

View user profile

Back to top Go down

Re paint problem

Post  mick 100 on Tue 18 Dec 2012, 6:36 pm

hi dan , i was using brake and clutch cleaner from my workshop but now use thinners , Very Happy

mick 100

Number of posts : 92
Location : sussex
Registration date : 2012-10-13

View user profile

Back to top Go down

Re: paint problem

Post  Sponsored content


Sponsored content


Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum